4.jpg
Rosemarie Bertens (1966) is juriste en heeft ruim 25 jaar ervaring in de opleidingswereld, zowel als adviseur, manager, programma-coördinator en trainer/coach. Ze is actief geweest in diverse organisaties in de zakelijke dienstverlening, waaronder Randstad en SSR.

Als trainer, coach en intervisieleider is Rosemarie betrokken bij de organisatie, ontwikkeling en uitvoering van trainingen binnen bedrijfsleven, zakelijke dienstverlening, overheid en (wetenschappelijk) onderwijs. Daarnaast verzorgt ze leiderschap, communicatie- en managementtrainingen voor de rechterlijke organisatie in binnen- en buitenland. Sinds 2007 richt zij zich vooral op leiderschapsprogramma’s en trainingen op het gebied van leidinggeven, didactische vaardigheden, intervisie en coachen en persoonlijke effectiviteit voor de juridische professional binnen de rechtspraak en advocatuur.

Rosemarie is enthousiast, vol passie en ze heeft interesse voor mensen en hun groei. Haar primaire focus: de mens achter het resultaat.

SmitBertens Trainers

SmitBertens Trainers is een organisatie voor training, coaching en advies op het gebied van management, leiderschap, communicatie, persoonlijke en teameffectiviteit. Trainers Henry Smit en Rosemarie Bertens richten zich met name op de commerciële en juridische sector.

Missie

Onze missie is het helpen van mensen om het rendement van hun organisaties te laten groeien. Dit doen we door hen te helpen doelen te stellen, hun potentieel te ontdekken en zo hun resultaten significant te laten verbeteren. We sturen aan op zelfreflectie en betere communicatie en we confronteren hen om belemmerende patronen te herkennen en te doorbreken.

Visie

Onze visie is dat mensen een oneindig potentieel hebben. Daarvoor moeten ze wel in staat zijn hun belemmerende patronen te doorbreken. We geloven in het zelflerende en zelfsturende vermogen van individuen. Ieder mens heeft de capaciteit om te veranderen. Door onze benaderwijze geven wij mensen nieuw elan en verantwoordelijkheidsgevoel. Dat is de beste basis voor resultaat.

Certificering en erkenning

  • SmitBertens Trainers is erkend door de NOvA (Nederlandse Orde van Advocaten) en we zijn specifiek aangewezen om intervisie en gestructureerde feedbackbijeenkomsten te verzorgen.
  • SmitBertens Trainers heeft een accreditatie van de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten) om als intervisiebegeleider op te treden en de jaarlijks noodzakelijke en verplicht gestelde intervisiebijeenkomsten te begeleiden.
  • SmitBertens Trainers is binnen de rechtspraak een ervaren intervisiebegeleider voor teams en individuele rechters.
  • SmitBertens Trainers is gelicentieerd practitioner van Insights Benelux en daarmee deelnemer aan de intervisiebijeenkomsten van het Insightsnetwerk.
  • Alle coaches en trainers van SmitBertens Trainers nemen in de eigen beroepsgroep deel aan intervisiebijeenkomsten waarmee aan intercollegiale toetsing en feedback wordt gewerkt. Dit vergroot en verstevigt onze eigen professionalisering en ons vermogen tot reflectie en feedback.
  • In opdracht van NOvA is SmitBertens geauditeerd door Cedeo. Het resultaat mag er zijn: maar liefst een 9,0 op het gebied van klanttevredenheid!