Één stap verder gaan en jezelf uitdagen. Dat is voor jou geen voorzichtige optie maar absolute noodzaak! 


Wil je:


 • Succes op het werk? Balans?

 • Die gedroomde sportprestatie leveren? 

 • Jouw project in onderzoek afronden? 

 • Jouw sabbatical leave vormgeven? 

 • Dat sollicitatiegesprek goed insteken? 

 • Een relatie met een klant of partner verbeteren? 

 • Of jouw team aanzetten tot verandering en betere prestaties?
Lees dan verder.


Jouw doelen bereiken


In het 40 dagen leiderschap programma nemen wij jou in stappen mee naar het bereiken van jouw doelen. Samen met andere leiders (tussen 25 en 65 jaar) ga je 40 dagen onderweg. 


Het resultaat? Jij komt in contact met jouw passie, drijfveren en datgene waarmee jij jouw betere zelf in een betere omgeving gaat neerzetten!Waarom meedoen? 


 • Omdat je een leider bent. En in je persoonlijke én/of professionele leven het maximale eruit wil halen. 
 • Omdat je jezelf continue wil en durft te verbeteren. Zelfs als dat pijn doet.
 • Omdat je in de spiegel wil kijken. Jezelf steeds opnieuw durft te bevragen. 
 • Omdat je een voorbeeld wil zijn voor je omgeving. Als leidinggevende in een professionele omgeving of als leider in hun eigen, directe omgeving.


Wat houdt het programma in?


Wij gaan jou in dit traject van 40 dagen uitdagen om verder te komen. Het programma bevat de volgende elementen:


 • persoonlijke sessies (online én offline) waarbij je gebruik kunt gaan maken van andere deelnemers 
 • een buddy die jou kan inspireren en coachen op de voortgang, en viceversa 
 • inspiratie en inhoudelijke handvatten die programma en trainers aanreiken
 • jouw doelen nog scherper stellen; dit gebeurt tijdens het eerste face to face intakegesprek in de vorm van een wandeling 
 • ondersteuning in de effectuering van die doelen, van dat ultieme doel, dat gebeurt in de ecoaching gedurende het verdere traject -ook door wekelijkse mail met opdrachten- 


Hoe weet jij of het iets voor je is?


Je weet dat er iets kriebelt. Je wilt iets bereiken. Er is steeds die belemmering die dwars ligt als je probeert die richting te kiezen. Wanneer luistert die persoon nou ook eens naar jou? Hoe kan het dat er steeds iets tussen komt als je wilt gaan starten, oefenen of trainen? Wanneer stop ik nu eens met achter de dingen aanrennen en kies ik echt? Kiezen voor wat ik echt zelf wil! Wat houdt me tegen voor die baan of die inschrijving bij de KvK?Hoe gaat het praktisch?


In de eerste week vinden de (vrijblijvende) intake gesprekken plaats waarbij we samen bespreken of dit 40 dagen leiderschap programma iets voor jou is. We bekijken dan meteen welke doelen voor jou nog scherper gesteld mogen worden. Als het jou iets lijkt, gaan we verder met het traject en zijn we feitelijk met stap 1 begonnen. Anders hebben we een goed (coach) gesprek gehad en is er voor jou wellicht iets meer duidelijk geworden.
Deelnemer 40dagen traject


quote Marije


Ja, ik doe mee


Wil jij ook graag een vrijblijvende afspraak om jouw doel scherp te krijgen?

Of wil je gewoon meer informatie? Laat onderaan deze pagina je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.


Je kunt ons ook bellen: 

06 - 22 95 73 41 (Henry) 
06 - 416 16 137 (Rosemarie)
Globaal programmaWeek 1: Intake gesprek


Insights Profiel:   online vragenlijst invullenWeek 2:         Sessie 'Leiderschap' (online training) 

                                Insights Discovery Profiel


Week 4:          Sessie 'Communicatie en Verandering' (online training)

 

Week 6:            Sessie 'Presenteren en Jongleren' (buitenlokatie training), doelen presenteren en evaluerenPlaats:  Tafel van SmitBertens Trainers,  online/offline plekken in Deventer


Data:  E-coaching sessies met de trainer en oefeningen (individueel en met een buddy) worden in onderling overleg gepland.


Dit online/offline traject is een ‘open inschrijving’en de groepsgrootte is 6 tot 8 deelnemers. Hiermee kunnen wij optimale individuele aandacht garanderen en dat maakt dat dit traject een intensief individueel coachingstraject (op maat) is én tevens de voordelen van een groepstraining biedt waarbij je feedback krijgt van de andere deelnemers in de online sessies. We werken met een trainingsacteur zodat jij oefent met gespreksvaardigheden. We nodigen je uit om in 2-tallen (met een buddy) te werken aan uitwerking en versteviging van jouw persoonlijke doelen.


Meedoen?


Het programma start een aantal keren per jaar. Heb je interesse of vragen? Of wil je bepalen welke waarde dit traject voor jou zou kunnen hebben? Laat hieronder je gegevens achter.


Veelgestelde vragen 


Hoeveel tijd kost het programma mij?


De tijdinvestering is totaal 26 uur  (studie belasting) verdeeld over: 

 • 3 dagdelen van 4 uur = 12 uur; 
 • intake en coaching 4x 1,5 uur= 6 uur; 
 • opdrachten met overleg buddy; ca 8 uur;

Daarnaast werk je aan je doel. De uren hiervoor zijn afhankelijk van het gekozen doel en uren die je graag wil investeren omdat je werkt aan iets wat je heel graag wil bereiken en voor jou wezenlijk is!


Hoe lang duurt het traject?


Het traject duurt 40 dagen! 40 dagen is niet alleen een symbolisch getal. 40 dagen is ook de tijd die nodig is om nieuw geleerde dingen te laten beklijven. Noach wachtte 40 dagen voordat hij de ark opende. 40 staat ook symbool voor bemoediging en optimisme en vertrouwen.


Ik ben ondernemer. Kan ik de kosten voor het programma aftrekken?


Als uw persoonlijke doelstelling verband houdt met de bedrijfsactiviteiten (Bijvoorbeeld het binnenhalen van 2 nieuwe klanten, verhogen van de klanttevredenheid) zijn kosten voor opleidingen aftrekbaar.


Ik ben geen manager of leider. Is het programma toch voor mij geschikt?


Ja het programma is zinvol voor iedereen. Je hoeft geen manager te zijn om een leider te zijn. Iedereen kan een leider zijn. Leiderschap heeft te maken met invloed uitoefenen, met waar je voor staat, met wie je bent en wat je wilt.


Ik heb in het verleden al eens een management training gevolgd. Heb ik dit dan nog wel nodig ?


Dat kunnen wij niet bepalen voor jou. Dat is aan jou. Wat is jouw uitdaging ?  Wat zou jij graag willen bereiken in de komende 6 maanden? Ben jij bereid om je zelf recht in de ogen aan te kijken, open en kwetsbaar op te stellen? In dit traject reiken wij de handvatten aan en creëer te de juiste mindset om succes te behalen.